marți, 5 noiembrie 2013

Un cadou deosebit ... de util

Un cadou deosebit de util pentru copii :
  Scaun Auto
Scaunul auto pentru copii in zilele noastre este o necesitate pentru siguranta si confortul copiilor noastri nu numai prin faptul ca puteti pleca singuri impreuna cu copilul dumneoavoastra dar scaunele auto au un sistem performant de siguranta, copilul fiind in siguranta pe tot parcursul traseului . Pentru orice parinte, siguranta copilului este primordiala. Sub nicio forma, un copil nu poate fi transportat intr-o masina, fara a fi pus intr-un scaun auto. Chiar si in plimbarile foarte scurte pana la supermarket, cei mici trebuie sa stea in scaunul auto. Intr-un concediu, o fuga pana la bunici sau plimbarea prin oras, siguranta si confortul copilului sunt cele mai importante aspecte, de aceea este foarte important ca cei mici sa fie pusi in scaunul auto. 
Cum putem transforma aceasta necesitate intr-un cadou deosebit ? atunci cand oferim copilul noastru sau al cunostintelor noastre un scaun auto deosbit , special cu un desing placut si indragit de copii . 
Va prezentam un scaun auto deosebit Scaunul auto MyKids Panda R4Scaunele auto MyKids Panda au fost concepute pentru a asigura protectie maxima copilor , fiind confectionate din materiale de cea mai buna calitate. Catifeaua este un material exceptional ce va oferi confort si acea senzatie placuta la atingere, micilor pasageri. Chiar daca veti avea un drum mai lung de parcurs, copii vor avea o pozitie foarte confortabila in timpul somnului. Scaunul auto copii are 5 trepte de reglare, centura de siguranta in 5 puncte, protectie pentru umeri si catarama si maneta de ajustare a centurii de siguranta. In partea de jos a scaunului este pozitionat manualul de instructiuni, pe care il veti putea consulta ori de cate ori veti avea nevoie.
Daca dorim sa oferim un scaun auto cadou celui mic dar si cunostintelor noastre scaunu auto Panda R4 este cel mai potrivit dar mai puteti alege si alte scaune auto de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu