joi, 9 mai 2013

Un cadou minunat pentru copii !

Cartile personalizate
Si copilul dumneavoastra poate fi erou de poveste !

  Cel mai minunat cadou pentru un copil nu este altul decat sa il transformi intr-un erou , in fiecare zi el vede eroi la televizor vizionand desenele lui preferate si doreste ca si el sa se transforme intr-un erou .   
Cartile personalizate din colectia Citeste si Zambeste ii transforma pe copii in eroii  povesti si au un impact pozitiv asupra dezvoltarii ulterioare a copilului induicandu-i un sentiment de siguranta si incredere in fortele proprii . Textele povestilor sunt pozitive si interactive, copilul participand direct la actiune. In carte apar numele, prietenii copilului, orasul, dedicatia, data cadoului, etc. Psihologii sunt unanim de acord ca nu este o metoda mai buna pentru a face un copil sa iubesca lectura si cartile, decat aceea de a-l face erou principal intr-o carte personalizata. 
Cartile contin intre  36-38 de pagini , din care jumatate full color ; cu copertile cartonate , cartile fiind legata printr-un sistem care le asigura durabilitatea . Marime unei carti este de 17 X 21cm . 

Clienti nostri au fost forte entuziasmati cand au primit cartile si ne-au marturisit : 
” Sunt bunica a 3 nepoti si de la 5 ani nepoti mei stiau sa aprinda calculatorul si sa se joace toata ziua . Nu stiam cum sa stau langa ei si sa-i invat sa citeasca , sa-i invat sa le fie drag de carte . Cartea Citeste si Zambeste m-a ajutat foarte multe nu numai ca timpul petrecut la calculator este foarte scurt relativ cu cat petreceau ei dar au invatat foarte repede alfabetul , numerele si sunt foarte bucurosi ca apar numele lor in poveste . Multumesc mult Emanueland . „  Eliza , Ploiesti

„Mi-a placut cartea Aventura La Circ asa cum este ea conceputa si faptul ca il duce pe cel mic in lumea povestii si il implica in activitatile personajului. Celui mic i-a placut cartea si mai ales ca erau si prieteni lui in ea si ca poate sa impartaseasca cu ei lumea povestilor. Este o carte reusita nu l-am mai vazut pe cel mic de mult timp interesat de o carte de povesti. Merci mult pentru carte. ”  Mirela , Bucuresti

Puteti comanda carti personalizate de pe siteul www.emanueland.ro iar pentru comenzi mai mari de 50 buc avem oferte speciale , create in special pentru scoli si gradinite . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu